Costuri si Livrare

Cum se face livrarea?

Livrarea se face prin curierat rapid.

Cat costa livrarea?

Livrarea prin curierat rapid, se face la un cost de livrare fix, de 25 lei pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 de lei si GRATUIT pentru comenzile de peste 500 lei.  Facem tot posibilul pentru a mentine acest cost de livrare cat mai mic, insa pot exista zone mai greu accesibile sau produse voluminoase pentru care CURIERUL poate percepe un cost suplimentar, indiferent daca depasesc valoarea de 500 de lei. In astfel de situatii Ambalajeria.ro va va contacta telefonic si isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile fara acordul prealabil exprimat de client.

In cat timp imi vor fi livrate produsele comandate?

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.ambalajeria.ro se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat, intre 48 h si 72 h de ore de la confirmarea si expedierea comenzii prin curier.

Termenul de livrare este in functie de destinatia fiecarui colet si momentul lansarii comenzilor:

  • Comenzile inregistrate de luni pana joi, vor fi predate curierului in ziua inregistrarii.
  • Comenzile inregistrate vineri, sambata si duminica vor fi predate curierului luni.
  • Programul de livrare este stabilit de firma de curierat, intervalul general fiind:
    luni – vineri intre orele 9 si 17.
    sambata intre orele 9 si 13.

Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni, dupa ce va fi reluata legatura cu acesta. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Produsele din categoria Gastronomie HORECA sunt profesionale, de cea mai buna calitate. Durata livrarii acestor produse poate fi mai mare decat a celorlalte produse aflate pe site-ul Ambalajeria.ro. In functie de produs, livrarea poate dura pana la 15 zile.

Autentificare

Parola uitata?