Termeni si conditii

ASPECTE GENERALE

 1. Site-ul WWW.AMBALAJERIA.RO este proprietatea exclusiva a S.C. ALVER GREEN S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr J40/7744/2014, avand CUI RO 33332944.

Accesarea siteului sau a oricarei parti a acestuia presupune acordul dvs. tacit cu privire la termenii si conditiile ce urmeaza. Acordul de utilizare si comanda produce efecte juridice intre Utilizator/Client si S.C. ALVER GREEN S.R.L.. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

 1. Ne rezervam dreptul de a opera modificari de continut, forma, asezare, preturi, produse, fara a fi necesara anuntarea in prealabil a Clientilor/ Utilizatorilor despre acestea.
 2. Prezentele clauze nu se aplica si paginilor de internet la care se face referire sau trimitere in site-ul WWW.AMBALAJERIA.RO, iar Furnizorul nu este raspunzator de continutul acestor site-uri apartinand unor terte persoane. Prezentarea unor linkuri de internet apartinand altora se poate face in scop informativ sau publicitar.
 3. S.C. ALVER GREEN S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza termenii si conditiile prezente fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site, modificarile intrand in vigoare de la momentul publicarii lor pe site. Este obligatia Clientilor /Utilizatoarilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in Sectiunea “Termen si conditi”.

 

DEFINITII SI TERMENI

Ambalajeria.ro – este marca inregistrata a S.C. ALVER GREEN S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr J40/7744/2014, avand CUI RO 33332944.
Vanzator – S.C. ALVER GREEN S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr J40/7744/2014, avand CUI RO 33332944.

Cumparator – persoana fizica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre S.C. ALVER GREEN S.R.L. (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre  S.C. ALVER GREEN S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
Site – domeniul www.ambalajeria.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre S.C. ALVER GREEN S.R.L., Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

MODALITATI DE UTILIZARE A SITE-ULUI

 1. PLASAREA COMENZII

Comenzile se efectueaza online. Orice persoana juridica interesata poate plasa o comanda, completand formularul de comanda din sectiunea speciala in acest sens. Aceasta metoda este preferabila deoarece produsele si cantitatea sunt identificate clar si sigur si aveti acces in permanenta la efectuarea unei asemenea comenzi, programul de plasare a acestora fiind NON – STOP. Inregistrarea fiecarei persoane se va face utilizand date concrete, corecte si valide, completand toate campurile solicitate. In situatia in care adresa de facturare este diferita de cea de livrare, acest lucru se va mentiona expres, eventualele obiectiuni nefiind opozabile Vanzatorului.

Magazinul nostru virtual foloseste un cos de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi si nici rezervarea automata a Bunului.

Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala. Dupa verificare, Clientul trebuie sa apese pe butonul „CUMPAR”.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil agreat de acesta, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

 1. CONFIRMAREA COMENZII

In urma plasarii comenzii online, se va trimite un e-mail de confirmare a acesteia pe adresa de e-mail indicata de Client.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile trimisa acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poate pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

– Clientul inregistreaza deja debite scadente in contabilitatea Vanzatorului.

– Datele furnizate de Client pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

– Exista suspiciuni rezonabile ca se incearca fraudarea Vanzatorului si/sau savarsirea unei posibile infractiuni de natura sa prejudicieze activitatea Vanzatorului.

 1. PRETUL PRODUSELOR

Preturile in magazinul online, stabilite in lei, sunt preturi brute si sunt indicate separate cotele cu TVA.

Pretul produsului se majoreaza cu taxele de livrare, evidentiate separat, care depind de modalitatea aleasa pentru livrare.

Pretul indicat in comanda finalizata si plasata, asa cum este confirmat ulterior prin e-mail-ul de confirmare a Comenzii, este pretul final, obligatoriu atat pentru Vanzator cat si pentru Cumparator. Pretul indicat in comanda finalizata, plasata si confirmata nu se va schimba, indiferent daca ulterior acelui momentVanzatorul va modifica pretul acelor Produse sau realizeaza anumite campanii promotionale, oferte speciale, campanii de soldare, care cuprind si Produsele.

SC ALVER GREEN SRL isi rezerva dreptul de a schimba pretul produselor existente in magazinul online, sa lanseze noi produse, sa lanseze si sa anuleze oferte speciale pe website-urile magazinelor sau sa le modifice, in conformitate cu prevederile Codului Civil si ale altor legi aplicabile.

 1. IMPOSIBILITATEA DE A PROCESA O COMANDA

Daca un produs nu este disponibil in stoc sau comanda nu poate fi procesata din orice alt motiv, Clientul va fi notificat prin e-mail sau la telefon despre orice problema legata de procesare si posibile solutii.

 1. LIVRAREA PRODUSELOR

Termenul de livrare a produselor este de maximum 10 zile lucratoare, calculate de la momentul confirmarii comenzii. In conditii speciale, obiective, S.C. ALVER GREEN S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare, fara a i se putea imputa nici o culpa in acest sens.

Comanda va fi livrata prin intermediul firmelor de curierat cu care S.C. ALVER GREEN S.R.L. are contract de colaborare in acest sens.

Costul perceput de firma de curierat va fi suportat de Client. Livrarea prin curierat rapid, se face la un cost de livrare fix, de 25 lei pentru comenzi cu valoare mai mica de 600 de lei cu TVA inclus si GRATUIT pentru comenzile de peste 600 lei cu TVA inclus.  Facem tot posibilul pentru a mentine acest cost de livrare cat mai mic, insa pot exista zone mai greu accesibile sau produse voluminoase pentru care CURIERUL poate percepe un cost suplimentar, indiferent daca depasesc valoarea de 600 de lei cu TVA inclus. In astfel de situatii Ambalajeria.ro va contacta telefonic si isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile fara acordul prealabil exprimat de client.

Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei si se va accepta doart o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda. In situatia in care vreunul dintre produsele dorite nu se regaseste in stoc, Clientul va fi informat de indata despre acest lucru.

Bunurile  livrate de SC ALVER GREEN SRL sunt conforme cu specificatiile de pe site.

Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina Cum Livram?

 1. FACTURARE SI PLATA

Pe baza datelor furnizate la inregistrarea Contului, proprietarul magazinului online va emite catre Client factura in format electronic si o va trimite Clientului la adresa de e-mail furnizata de acesta. Clientul declara ca intelege si accepta expres o astfel de modalitate de facturare.

Plata se poate face exclusiv in modalitatile indicate in procedura de efectuare a comenzii, respectiv, in numerar, la livrarea coletului sau in avans, prin ordin de plata in contul SC ALVER GREEN SRL, descchis la BRD, RO75BRDE450SV23747074500. Plata se face reprezentantului Curierului in momentul primirii coletului. Este indicat (dar nu obligatoriu) sa aveti suma exacta de numerar. Plata se poate face si prin ordin de plata. Dupa verificarea si confirmarea stocurilor de catre consultantul de vanzari Ambalajeria.ro, veti primi pe adresa dvs. de email factura cu datele de identificare necesare pentru efectuarea platii. Imediat ce avem dovada platii vom preda comanda curierului. Pentru o livrare cat mai rapida a comenzii, recomandam efectuarea platii in termen de 48 ore de la primirea facturii.

 1. MOMENTUL INCHEIERII VANZARII. TRANSFERUL PROPRIETATII SI RISCURILOR

Informatiile disponibile pe website-ul www.ambalajeria.ro   nu constituie o oferta in intelesul Codului Civil, nu constituie un pre-contract sau alt angajament al S.C. ALVER GREEN S.R.L. fata de Client.

Contractul de vanzare este considerat incheiat doar in momentul in care Clientul primeste confirmarea Comenzii prin e-mail de la S.C. ALVER GREEN S.R.L..

Transferul proprietatii si al riscurilor asupra Produselor intervine la momentul livrarii coletului continand Produsele, sub conditia efectuarii platii integrale a Pretului si taxelor de livrare.

 1. DREPTUL DE RETRAGERE A CLIENTULUI DIN CONTRACT. RETURUL PRODUSELOR. RETURNAREA PRETULUI SI TAXELOR DE LIVRARE.

Clientul se poate retrage din Contract, prin denuntare unilaterala, intr-un termen de 14 de zile, fara a fi nevoie sa invoce vreun motiv.

Dreptul de a se retrage din contract expira intr-un termen de 14 de zile incepand cu ziua livrarii (ziua primirii coletului, de catre Client sau de catre o terta parte desemnata de Client si alta decat transportatorul, asa cum este mentionata pe AWB/dovada de primire emisa de Curier). Data livrarii coletului si ziua cand se implineste termenul, intra in calculul termenului de 14 de zile.

Daca decide sa se retraga din Contract, Clientul este obligat sa anunte S.C. ALVER GREEN S.R.L., printr-un e-mail la adresa comenzi@ambalajeria.ro, cu subiectul „Retur”.

Pentru a fi sigur de denuntarea contractului in termen, este suficient pentru Client sa trimita notificarea de denuntare inainte de expirarea termenului.

In cazul denuntarii/retragerii din Contract, in termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la data returnarii Produselor si accesoriilor acestora, in stare corespunzatoare, conform celor aratate in acesti Termeni si Conditii, Societatea va restitui fara intarziere nejustificata Clientului pretul acestora astfel cum a fost incasat.

Restituirea Pretului se va face in aceeasi modalitate in care aceste sume s-au primit in tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul agreeaza altfel si a platilor primite in numerar la livrare, care se vor restitui intotdeauna Clientului prin transfer bancar, in contul pe care Clientul este obligat sa il mentioneze in e-mail-ul sau. In toate cazurile, Clientul nu va suporta niciun cost legat de rambursare.

S.C. ALVER GREEN S.R.L. poate amana rambursarea pana cand primeste produsul returnat sau pana cand Clientul furnizeaza o dovada ca a returnat produsul in stare corespunzatoare, oricare eveniment intervine primul.

In cazul returnarii produselor, realizate cu indeplinirea cerintelor de timp si de forma aratate mai sus, Clientul este obligat sa returneze Produsele in starea corespunzatoare in care acestea au fost primite, nemodificate, nedeteriorate, cu etichetele intacte, in ambalajul in care au fost primite, in termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la anuntarea deciziei de retragere (ziua anuntarii retragerii si ziua implinirii termenului, intrand in calculul acestuia).

Produselor pot fi returnate la alegerea Clientului pe costul sau printr-un curier ales de acesta sau prin intermediul Curierului ales de S.C. ALVER GREEN S.R.L. pe costul vanzatorului.

In cazul in care se returneaza toate Produsele intr-un singur colet, returul realizat in aceasta modalitate este scutit de taxe de curierat/costuri de retur daca preluarea se face de pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care au fost livrate seturi de Produse, trebuie returnat intregul set asa cum a fost livrat. In cazul in care la livrare s-a primit si un produs cadou, acesta trebuie de asemenea returnat. Orice Produs trebuie returnat cu toate accesoriile acestuia, care sa fie in stare corespunzatoare, intocmai ca Produsul.

In cazul in care Produsele nu sunt returnate in stare corespunzatoare, conform celor aratate mai sus, Clientul va suporta deprecierea acestora diminuandu-se in mod corespunzator suma ce trebuie restituita Clientului de catre Vanzator. Clientul este raspunzator pentru orice valoare diminuata a Produselor rezultand din utilizarea acestora in alt mod decat este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor si functionarii lor.

Mai poti citi despe retur la sectiunea Totul despre Retur.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Consimtamantul Clientului cu privire la procesarea datelor cu caracter personal este voluntara dar refuzul de a furniza consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor personale face imposibila inregistrarea si cumpararea din magazinul online. Orice informatie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se gaseste in sectiunea Politica de Confidentialiate.

Prelucrarea datelor personale in scopuri de marketing

Clientul poate fi de acord ca prelucrarea datelor personale si transferul catre o terta parte sa se faca in scopul primirii de informatii comerciale de la S.C. ALVER GREEN S.R.L., spre exemplu cu privire la ofertele speciale.

 1. RASPUNDERE

Raspunderea S.C. ALVER GREEN S.R.L. – in eventualitatea incalcarii cu intentie sau din neglijenta grava a Termenilor si Conditiilor si/sau a Contractului: S.C. ALVER GREEN S.R.L. ca vanzator si proprietar al magazinului online va fi raspunzator pentru pierderile care sunt o consecinta directa si previzibila, in mod rezonabil, a acestei incalcari.

In orice caz (excluzand raspunderea pentru pagubele aduse vietii si/sau integritatii corporale a unei persoane) raspunderea maxima fata de Client pentru orice pierdere sau paguba care se produce in legatura cu o Comanda este limitata la pretul total al respectivei Comenzi.

SC ALVER GREEN SRL nu raspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu virusi informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel, pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului de pe dispozitivele acestuia sau deteriorarea oricarui echipament hardware sau program apartinand acestuia.

De asemenea, S.C. ALVER GREEN S.R.L. nu raspund pentru e-mail-urile de tip phishing sau pentru link-urile partenerilor care pot aparea la un moment dat pe website.

Raspunderea Utilizatorului/Clientului: Utilizatorul/Clientul este responsabil pentru mentinerea confidentialitatii datelor sale de Cont (user /e-mail si parola), pentru gestionarea accesarii Contului si pentru activitatea derulata prin intermediul Contului, precum si pentru navigarea pe website-urile si link-urile partenerilor. De asemenea, Utilizatorul/Clientul poarta raspunderea exclusiva pentru realitatea/exactitatea/integritatea oricareia si tuturor datelor furnizate proprietarului magazinului si pentru orice paguba cauzata acestuia prin nerespectarea acestor Termeni si Conditii si/sau  a Contractului.

 1. PROPRIETATE INTELECTUALA

Intreg continutul website-ului, incluzand fara a se limita la logo-uri, reprezentari grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia, este proprietatea exclusiva a S.C. ALVER GREEN S.R.L..

Utilizatorului/Clientului nu ii este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legaturi, expunerea, includerea oricarui element al website-ului in orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui tert,  in alt scop decat cel de a incheia /executa un Contract pentru Produse si a se informa despre Produsele comercializate pe website, fara a exista un acord scris prealabil al societatii in acest sens.

In cazul in care Utilizatorul/Clientul transmite proprietarului magazinului online orice informatie sau continut (inclusiv logo-uri, reprezentari grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligatie pentru Societate, cu exceptia cazului in care exista un acord scris prealabil al partilor in acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni si Conditii, Utilizatorul/Clientul intelege si accepta ca este interzisa in mod expres orice utilizare a website-ului si continutul acestuia in alte scopuri decat cele permise expres conform Termenilor si Conditiilor/Contractului.

 1.  FORTA MAJORA

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale din Contract sau prevazute in acesti Termeni si Conditii, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator este datorata total sau partial unui eveniment de forta majora sau unui caz fortuit. Forta majora este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil. Cazul fortuit este  un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat.

Daca in termen de 30 (treizeci) de zile de la data producerii, evenimentul de forta majora sau cazul fortuit nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA. JURISDICTIA/LITIGII

Acesti Termeni si Conditii, precum si Contractul se supun prevederilor legii romane. In caz de aparitie a unui diferend intre parti, acesta va fi solutionat de instanta de judecata competenta de la sediul Vanzatorului, Utilizatorul/Clientul exprimandu-si in mod expres acordul in ceea ce priveste aceasta alegere de competenta.

Eventualele litigii aparute intre S.C. ALVER GREEN S.R.L. si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti sau online, pe platforma de solutionare online a litigiilor  a Comisiei Europene, unde partile pot solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online.

     14. ACTIVITATI INTERZISE

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care S.C. ALVER GREEN S.R.L., la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

 • Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;
 • Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia S.C. ALVER GREEN S.R.L., angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a S.C. ALVER GREEN S.R.L.;
 • Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor S.C. ALVER GREEN S.R.L. sau proprietatilor altor persoane;
 • Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale S.C. ALVER GREEN S.R.L. sau ale tertilor.

15. DISPOZITII FINALE

In cazul in care, din orice ce motiv, vreuna dintre clauzele din acesti Termeni si Conditii se va dovedi nula sau inaplicabila,aceasta va fi inlocuita cu o clauza valida, cat mai aproape ca sens de clauza initiala.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acesti Termeni si Conditii si/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua sa se aplice nemodificate.

16. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 Prezenta Politica de Confidentialitate explica regulile si scopul procesarii datelor dumneavoastra personale, drepturile pe care le aveti si responsabilitatile noastre ca operator de date cu caracter personal. Aceasta politica de confidentialitate se aplica inclusiv vizitatorilor si potentialilor clienti, in masura in care acestora li se colecteaza date cu caracter personal.

Termenii folositi in acest document au acelasi inteles cu cel din Termeni si Conditii de pe website, document cu care se completeaza.

Aceasta Politica de Confidentialitate  poate fi imbunatita in orice moment si/sau acest document sa fie adus la zi. Despre aceasta veti fi notificat printr-un newsletter sau printr-o avertizare la urmatoarea accesare a website-ului nostru. Data si ora ultimei actualizari sunt aratate in finalul documentului.

Prin navigarea pe website si/sau prin crearea unui Cont si/sau prin plasarea unei Comenzi, Vizitatorul, Utilizatorul, Potentialul client, Clientul  sunt informati despre Politica noastra de confidentialitate astfel cum este atestata de acest document.

 Operatorul de date  si  persoana imputernicita

In prelucrarea Datelor dumneavoastra personale sunt implicate urmatoarele persoane:

 Operator de date: S.C. ALVER GREEN S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr J40/7744/2014, avand CUI RO 33332944.

Scopul prelucrarii:

 • Prelucram date personale ale Utilizatorilor website-ului in scopul executarii corespunzatoare a contractelor incheiate prin intermediul magazinului  online gazduit de site-ul www.ambalajeria.ro (denumit in prezentul document  “website-ul). Aceasta inseamna ca datele sunt necesare in special pentru:

– inregistrarea pe Website

– incheierea contractului

– tranzactii

– transportului produselor comandate de Utilizator

–  exercitarea de catre Utilizator a oricarui drept pe care il are in calitate de consumator (spre ex. desfiintarea contractului, garantia legala).

 • In situatia in care ati decis sa primiti informatii despre produse noi si oferte speciale, procesam datele dumneavoastra in scopul de a va transmite informatii comerciale, cum ar fi:oferte speciale, cupoane de reducere sau vanzari de lichidare.

Tipul datelor personale procesate:

Procesam urmatoarele date cu caracter personal, care sunt necesare pentru ca dumneavoastra:

 1. Sa va inregistrati pe Website:

–        Numele si prenumele

–        Adresa de e-mail

 1. Sa cumparati de pe website:

–        Numele si prenumele

–        Date de identificare firma

–        Adresa de livrare

–        Numarul de telefon

–        Adresa de e-mail

 1. Date furnizate de Utilizator optional:

–        Data nasterii

–        CIF – in cazul in care un comerciant solicita o factura

–       CNP – pentru efectuarea facturilor pe persoana fizica

Temeiul legal al prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt procesate in conformitate cu Regulamentul nr. 2016/679 al Parlamentului European si Comisiei Europene (EU) din 27 aprilie 2016.

Procesam datele dumneavoastra pe baza consimtamantului exprimat la momentul inregistrarii pe website si la momentul confirmarii tranzactiilor efectuate pe website.

 Consimtamantul dumneavoastra cu privire la procesarea datelor personale ce va apartin este voluntar. Pentru aceasta puteti competa „Declaratia de Consimtamant” si „Datele mele de colectare„. Cu toate acestea, in cazul in care refuzati sa va exprimati acest consimtamant, va deveni imposibila inregistrarea dumneavoastra si cumpararea prin intermediul website-ului.

In ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

 1. Sa va retrageti consimtamantul in orice moment, fara a invoca vreun motiv. Solicitarea poate viza un anumit scop al procesarii, spre exemplu va retrageti consimtamantul de a primi informatii comerciale, sau poate viza toate scopurile procesarii. In cazul in care consimtamantul este retras pentru toate scopurile procesarii, Contul dumneavoastra de Utilizator  de pe website va fi sters si datele dumneavoastra nu vor mai fi prelucrate de catre noi, cu exceptia cazului in care prelucrarea este bazata pe un alt temei, cum ar fi: necesitatea executarii unui pre-contract sau contract la care sunteti parte, necesitatea respectarii de catre noi a unei obligatii legale; un interes legitim invocat de noi. Retragerea consimtamantului nu va afecta nicio activitate realizata anterior.
 2. Puteti solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra,  fara a invoca vreun motiv. O solicitare de stergere a datelor nu va afecta activitatile realizate anterior acesteia. Stergerea datelor inseamna ca vom sterge Contul dumneavoastra de Utilizator de pe website si ca datele dumneavoastra nu vor mai fi procesate de catre noi.
 3. Puteti oricand sa va opuneti prelucrarii datelor cu privire la toate sau doar o parte din scopurile prelucrarii. Aceasta opozitie nu va afecta nicio activitate realizata anterior acelui moment. Opozitia inseamna ca vom sterge Contul dumneavoastra de Utilizator de pe website si ca datele dumneavoastra nu vor mai fi procesate de catre noi.
 4. Puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor in ceea ce priveste durata sau scopul prelucrarii. Vom proceda cum doriti. Aceasta solicitare nu va afecta nicio activitate realizata anterior acelui moment si vom pastra datele doar in scopul stocarii si pentru constatarea, exercitarea sau apararea unei pretentii legale.
 5. In cazul in care sunt inexacte ori incomplete, puteti in orice moment sa ne solicitati corectarea sau rectificarea fara intarzieri nejustificate a datelor dumneavoastra personale. Puteti de asemenea realiza chiar dumneavoastra insiva aceasta, indata ce va inregistrati/logati pe website folosind campul DATELE MELE de pe website.
 6. Cu indeplinirea anumitor conditii, puteti sa ne solicitati transferul oricareia dintre datele dumneavoastra  aflate in posesia noastra catre dumneavoastra (intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat) sau catre o alta parte, la alegerea dumneavoastra. In acest scop ne veti contacta prin intermediul Formularului de contact, indicand numele si adresa entitatii catre care ne solicitati transferul si scopul – respectiv care dintre datele dumneavoastra sa fie transferate. Transferul va avea loc automat pe cale electronica indata ce confirmati solicitarea. Confirmarea solicitarii ne este necesara in vederea asigurarii securitatii datelor si a ne convinge ca solicitarea parvine de la o persoana autorizata.
 7. Ne puteti solicita in orice moment sa va confirmam daca va procesam sau nu datele personale, iar in caz afirmativ sa va dam acces la aceste date si sa va  furnizam informatii si detalii cu privire la procesarea datelor dumneavoastra personale, cum ar fi: datele prelucrate, scopul prelucrarii, destinatarii carora datele le-au fost sau urmeaza a le fi dezvaluite, perioada de stocare (ori de cate ori este posbil).
 8. Aveti dreptul de a va adresa cu o plangere Autoritatii de supraveghere a prelucrarii datelor. In Romania aceasta autoritate de supraveghere este AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Drepturile aratate mai sus pot fi exercitate in anumite circumstante sau pot fi supuse anumitor conditii, excluderi sau exceptii astfel cum se specifica in legislatia privind protectia datelor aplicabila.

Avem obligatia de a va informa nu mai tarziu de o luna de la primirea fiecarei astfel de solicitari cu privire la actiunile pe care le-am intreprins in baza sa.

Durata de pastrare a datelor

Retinem datele dumneavoastra personale pana cand Contul dumneavoastra de Utilizator este sters. Contul dumneavoastra de Utilizator poate fi sters  atat la cererea dumneavoastra, dar si ca urmare a retragerii consimtamantului cu privire la procesarea datelor, a obiectiei dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor precum sau in cazul solicitarii stergerii datelor.

Sistemele noastre se vor limita la a retine astfel de informatii de arhiva despre tranzactiile dumneavoastra de care pastrarea datelor este legata, spre exemplu in legatura cu orice pretentie ati putea avea, cum ar fi in legatura cu garantia legala sau in legatura cu prevederi legale care ne sunt obligatorii.

 Comunicarea referitoare la datele cu caracter personal

Puteti sa ne trimiteti orice notificari sau solicitari in legatura cu datele personale prin folosirea uneia dintre urmatoarele optiuni, la alegerea dumneavoastra:

 1. E-mail la: info@ambalajeria.ro
 2. Telefon: 0724.431.558
 3. Formularul de contact
 4. Prin posta la: S.C. ALVER GREEN S.R.L., Prelungirea Garii Catelu, nr 12, Cernica, jud Ilfov.

Incredintarea procesarii datelor

Putem incredinta procesarea datelor dumneavoastra personale catre partenerii nostri contractuali in masura in care este necesar sa efectuam tranzactii, spre exemplu sa pregatim produsele comandate si sa le livram ori sa va comunicam informatii comerciale (aceasta doar in cazul in care sunteti un Utilizator care a acceptat sa primeasca informatii comerciale).

Datele personale nu vor fi comunicate in niciun caz catre terte parti altfel decat in scopurile mentionate in Prezenta Politica de Confidentialitate; aceasta inseamna inclusiv ca nu vor fi impartasite cu alte entitati pentru transmiterea de catre aceste terte parti de materiale de marketing.

Datele personale ale Utilizatorilor nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene.

Informatii Comerciale – Newsletter

Puteti sa va abonati la newsletter-ul nostru prin furnizarea adresei de e-mail sau numarul de telefon si a consimtamantului cu privire la prelucrarea datelor personale in scopul de a primi informatii comerciale si de marketing. Folosim newsletter-ul pentru a va informa despre ultimele oferte (spre exemplu: produse noi, oferte speciale sau vanzari de lichidare). Puteti sa va dezabonati de la newsletter oricand prin folosirea link-ului inclus in newsletter, prin trimiterea unui mesaj prin intermediul Formularului de contact sau prin trimiterea unui e-mail la adresa: info@ambalajeria.ro, cu subiectul „Dezabonare newsletter”.

Notificari cu privire la disponibilitatea unui produs

La solicitarea dumneavoastra va notificam prin mijloace electronice de comunicare in legatura cu disponibilitatea unui produs selectat.  O astfel de notificare poate sa va fie transmisa doar in cazul in care ati acceptat sa primiti, la adresa de e-mail specificata, informatii comerciale despre produsele magazinului online si sa va fie astfel procesate datele personale de catre noi.  Ne furnizati datele dumneavoastra in mod voluntar, dar refuzul dumneavoastra de a consimti la prelucrarea datelor personale ne impiedica sa va notificam despre disponibilitatea produsului.

Cookies

Website-ul foloseste cookies. Cookies-urile sunt fisiere de mici dimensiuni  care permit dispozitivelor folosite pentru navigarea pe internet (spre exemplu: calculator, smartphone) sa salveze informatii specifice cu privire la activitatea pe Website cand respectivul dispozitiv este folosit. Informatiile stocate in cookies sunt folosite, spre exemplu, pentru scopuri de publicitate ori statistice si pentru adaptarea Website-ului nevoilor dumneavoastra specifice. Puteti schimba setarile cookies-urilor in programul de navigare. Daca setarile raman neschimbate cookies-urile vor fi salvate pe dispozitiv. Schimbarea setarilor cookies-urilor poate limita functionalitatea Website-ului. Aveti mai multe informatii despre cookies la sectiunea Folosirea cookie-urilor.

Linkuri

Website-ul poate contine linkuri/ legaturi catre pagini web apartinand tertilor. Nu  detinem controlul asupra acestor pagini terte, nu le monitorizam si nu putem fi tinuti raspunzatori pentru protectia datelor efectuata de acesti terti sau de continutul respectivelor pagini.

ACTUALIZAREA AVIZULUI LEGAL

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

[ultimate_gdpr_terms_accept]

 

 

Autentificare

Parola uitata?